Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)

Telefon : 0(286) 317 13 17
WEB https://cavuskoyisuygulama.meb.k12.tr
Adres : ÇAVUŞKÖY MAH. SEFA SK. ÇAVUŞKÖY ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO: 8 BİGA / ÇANAKKALE
VİZYON : Zihinsel Engelli bireylere ihtiyaçları ve yetenekleri doğrultusunda, eğitim öğretim olanakları sağlayarak, çevreyle işbirliğini sürekli geliştiren ,kendi kendine yetebilen, iyi bir birey olma davranışlarını kazandırmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlı, bireylerin kendilerini geliştirmeleri ve insanlarla iyi ilişkiler kurarak üretici hala gelmelerini etkin kılan Özel Eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Gündüz
Saatler : Başlama saati: 09:00 Bitiş saati: 14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis : TAŞIMA YOLU İLE 6 SERVİS ARACI
Ulaşım : BİGA/ÇANAKKALE
Yerleşim Yeri : Hamdibey Mahallesi Sefa Sokak No.8 BİGA/ÇANAKKALE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE 15DK.UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : KURUM İÇİ FUTBOL,BASKETBOL,BOCCE,BADMİNTON,DİĞER OKUL VE KURUMLAR İLE ÖZEL MAÇLAR.
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS KA122 ÖZEL EĞİTİM SINIFINDA ZORLAYICI DAVRANIŞLAR
Diğer Hususlar : BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ,21 MART DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ,2 NİSAN OTİZM GÜNÜ,10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI